You are currently viewing Feliratkozó gyűjtés. Mire figyeljünk email cím gyűjtésnél, listaépítésnél, hogy eredményes legyen? – Fontos változás! – Marketing tippek-trükkök

Feliratkozó gyűjtés. Mire figyeljünk email cím gyűjtésnél, listaépítésnél, hogy eredményes legyen? – Fontos változás! – Marketing tippek-trükkök

Hatékony email marketing – listaépítés

Email feliratkozókat gyűjtők figyelem! 2021 Szeptembertől óriási változás jön ami hatással lehet az üzletedre!


Jön az új ios15. A legjobban fizető apple-t használó vásárlókat/előfizetőket, feliratkozásokat, listaépítést és a hatékony email marketinget érinti.
Szeptembertől eldönthetik a hirlevél feliratkozók, hogy nem a saját emailcímüket adják meg egy anyag letöltéséért, hanem az apple által generált egyszer használatos emailcímet ad ami átirányítva egyszer elküldi nekik a cuccot. Tehát ezzel a metódussal már nem kaphat több mailt tőlünk!


Több megoldás is van:
Egyik, hogy valós és nem egszerhasználatoss emailt adjon meg, hogy webshopon keresztül vásárolhatja meg az ingyenes cuccod. Másik pedig, hogy a kreatívban felhívod a figyelmét, hogy a kívánt cuccot, kettő, vagy több (lehetőleg 5 email legyen, erről később írok, hogy miért 🙂 ) emailben kapja meg.

Ui.: Akik. Facebookon hirdetnek és még nem hitelesítteték a welapjukat (tartomány ellenőrzés) az ios14 változás miatt, azoknak érdemes a webesüket megkérni, hogy tegye meg minél hamarabb, mert a facebook hirdetései alacsony teljesítményűek lehetnek, tehát többet fizet érte.


Ölelés Nektek!😉

#mmteamco #marketing #hatekonymarketing #marketingautomatizalas #automatavevoszerzes #listaepites #email