You are currently viewing Évtervező 2022

Évtervező 2022

Az év első napjaiban igen fontos, hogy átgondoljuk a mögöttünk lévő időszakot, értékeljünk, elengedjünk, megbocsássunk, büszkeséget érezzünk. Az előttünk álló évre nagyokat álmodjunk, célokat tűzzünk ki, TEREMTSÜNK úgy a környezetünkben, egészségünkben, kapcsolatainkban, mint az ÉN-időnkben.

Mi erre a YearCompasst használjuk, amit Neked is ajánlunk szeretettel! Igazi büszkeség számunkra, hogy ezt a mára nemzetközi méreteket öltő mozgalmat 2 Magyar fiatalember indította útjára.

Kívánunk Neked Fantasztikus 2022-es évet!

Az MMTeam csapata
itt tudod ingyenesen letölteni a YearCompass évtervező füzetet.

Mi az a Year Compass?

A YearCompass egy ingyenes füzet, amely gondolatindító kérdésekkel és gyakorlatokkal segít lezárni az előző éved és megtervezni a számodra ideális következőt.

Ünnepeld meg a sikereidet, tanulj a hibáidból és határozd meg az irányt, amerre haladni szeretnél. Ehhez csupán néhány csendes órára és erre a füzetre lesz szükséged.

Az újévi fogadalmak nem működnek.

A YearCompass igen – több, mint egymillió embernek 2012 óta.

Csatlakozz és haladj a céljaid felé!

Itt tudod ingyenesen letölteni a tervezőt:

https://yearcompass.com/hu/

Szerepel a terveidben automata bevételt termelő folyamat megvalósítása?

Itt tudsz jelentkezni ingyenes konzultációra

Itt olvashatsz a saját automata rendszerünkről, ami akkor is bevételt termel számunkra, amikor éppen pihenünk.

#mmteamco #láblógatóüzlet #automataüzlet #onlineautomatizálás #konvertálóweboldal #automatabevétel #önjáróüzlet #önműködőüzlet #többbevétel #business #többidő #marketing #marketingautomatizálás #önjáróvállalkozás #ujvevőkfutószalagon #előfizetésesrendszer #megújulótagságirenszer #emailkampány #emailgyűjtés #emailfeliratkozórendszer #digitálismarketing #digitálisnomád #éljboldogan #időmilliomosvállalkozó #legyélszabadember