You are currently viewing Lehet, neked is van egy szerelemvállalkozásod, és épp Te is hasonló változtatásokon gondolkodsz. Az email lista és a marketing automatizálás ereje. – A Kincses Kamra…

Lehet, neked is van egy szerelemvállalkozásod, és épp Te is hasonló változtatásokon gondolkodsz. Az email lista és a marketing automatizálás ereje. – A Kincses Kamra…

A Kincses Kamra, egy szerelemvállalkozás a javából. 2019 óta működött, hol kenyérsütő workshopokkal, receptekkel, hol táborok szervezésével színesítették vevői élményeiket, de a tulajdonosoknak mindig a termelői lisztjeik voltak a középpontban, így dinamikusan fejlődhettek. Aztán, jött a sok vállalkozást megterhelő „üzleti crack”, ami bezárta a nyitott kapukat, és új ajtókon kellett döngetni. De aki életképes, az megtalálja ezeket az új ajtókat.

  • A Kincses Kamra minden tevékenységét az online világra helyezett át, hisz nem akart kiszolgáltatottá válni a tervezhetetlen helyzetnek, mert abból nem lehet családot eltartani.
  • Befektetéseit is az online felületeken kezdte el költeni, mert tudta, befektetés nélkül nem lettek volna eddig sem eredményei.
  • Márciusban elindított egy Facebook reklám kampányt, amivel 100.000 Ft – ból 1 millió Ft bevételt generált. Természetesen Ők is MM Team ügyfelek.
  • Így nem kellett profilt módosítaniuk, nem kellett bezárniuk, nem kellett lemondani a Kincses Kamra álmairól, csak más platformra áthelyezni, és üzleti modellt módosítani.

Lehet neked is van egy szerelemvállalkozásod, és épp te is hasonló változtatásokon gondolkodsz, ezért is írunk ma neked róluk.
Kell hozzá bátorság. Tudom, akkor is egyet értessz, ha már meglépted a változást, de még inkább egyet értessz, ha még nem merted meglépni ezeket.


Mi csak bíztatni tudunk, hisz a helyzet továbbiakban is változatlan maradt. Jómagam a cikk írója, nem vagyok a Kincses Kamra vállalkozásban érintett, de ügyfelünkként látom, mi vezeti őket is a sikerhez.
A kitartásuk, a hitük a vállalkozásában és önmagukban, illetve, hogy változtatni mernek.
Ha Te még nem sajátítottad el valamelyik értéket amivel ők rendelkeznek? Hidd el, velünk képes leszel megszerezni, hisz tulajdonostársaink működtetik az említett vállalkozást.

Peti és Detti 23 éve tevékenykednek az online és offline marketing világában. Ez a tapasztalat hívta elő azt a vágyat, hogy egy saját online üzletet is működtessenek.


Így hagy ajánljam figyelmedbe a tesztvezetésben is mindig ott lévő Partnerünket, a Kincses Kamrát. Hisz velük „mindent is” tudunk tesztelni, kipróbálni, jól működtetni, mielőtt neked ajánljuk.
Nemcsak a Facebook reklámját kezeljük hatékonyan a Kincses Kamrának, hanem automata vevőszerző folyamataikat is magas színvonalon működtetjük.


Az utóbbi néhány hónapban felépítettünk a Kincses Kamrának egy 5000 fős e-mail listát, amire alapozhatták őszi kampányukat is.
Te keresel egy e-mailen 463.000 forintot?

Email lista építés – marketing automatizálás


Ők néhány nap alatt ennyit kerestek egy darab e-mail kiküldésével, egy relative alacsony áru termékből, kézműves lisztekből, kisvállalkozóként.

Már dolgozunk az előfizetői rendszerükön is.
Ha nem üti ki az ingerküszöbödet ez a bevétel, akkor felteszem neked a kérdést, Te hány darab e-mailt küldenél ki, hogy elégedett legyél a bevételeddel? Hány darab e-mailt küldtél el ma, vagy esetleg az ügyfélszolgálatod, amin legalább ennyit kerestél?
Mi ezt tudjuk megmutatni neked, hogy hogyan csináljuk magunknak is.
Érted már?
Azt hiszem attól érdemes tanulni, aki meg tudja mutatni, hogyan csinálja a gyakorlatban.
Csak olyat ajánlunk neked, amit magunknak is el tudunk képzelni, és meg is tudunk valósítani.
Ha eddig még nem építettük fel a bizalmad, remélem a számaink kíváncsivá tettek.

Neked megér egy kérdést, hogy jobban menjen a mostani vállalkozásod?
Ha igen, tedd fel habozás nélkül!

Peti- Hogy csináljátok?
Nekem működhetne?

Hajrá, ne hagyd ki, én imádok velük dolgozni!


Maczkó Mónika,

marketing – kommunikációs
szakember, szövegíró